ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Έδωσε τα χέρια με την Μπορντό για να πάρει τον Αντλί

Ο Γιασίν Αντλί με τη φανέλα της Μπορντό σε αγώνα της Μπορντό κόντρα στην Λιόν | 29 Ιανουαρίου 2021
Ο Γιασίν Αντλί με τη φανέλα της Μπορντό σε αγώνα της Μπορντό κόντρα στην Λιόν | 29 Ιανουαρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη που προορίζεται ως διάδοχος του Τσαλχάνογλου είναι η Μίλαν, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ντανιέλε Λόνγκο να αποκαλύπτει πως επήλθε προφορική συμφωνία μεταξύ των ροσονέρι και της Μπορντό.

Η Μίλαν έχασε πριν λίγο καιρό τον Τσαλχάνογλου που μετακόμισε στη συμπολίτισσα Ίντερ και αναζητεί έκτοτε τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του και θα ηγηθεί της προσπάθειας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αυτόν φαίνεται πως τον βρήκε, με τον Ιταλό ρεπόρτερ Ντανιέλε Λόγκο να αποκαλύπτει μέσω του "Calciomercato.com" πως Μίλαν και Μπορντό ήρθαν σε καταρχήν προφορική συμφωνία για τη μετακόμιση του παίκτη στο "Σαν Σίρο", με τη διοίκηση του μιλανέζικου συλλόγου να δέχεται να καταβάλλει 10.000.000 ευρώ συν μπόνους.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι ροσονέρι θα επιδιώξουν να κλείσουν οριστικά την υπόθεση και να κάνουν δικό τους τον παίκτη το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε ο Στέφανο Πιόλι να μπορεί να τον υπολογίζει και για την πρεμιέρα της Serie απέναντι στην Σαμπντόρια.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ