SERIE A

Μίλαν - Ουντινέζε 4-2: Καθάρισαν οι Ρέμπιτς και Ντίαθ για την πρωταθλήτρια

Μίλαν - Ουντινέζε 4-2: Καθάρισαν οι Ρέμπιτς και Ντίαθ για την πρωταθλήτρια
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Ουντινέζε στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο φόρτσαρε και με μπροστάρηδες τους Ρέμπιτς και Ντίας έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα Serie A, επικρατώντας με 4-2.

Με κεκτημένη ταχύτητα και μεγάλο ενθουσιασμό από την περασμένη σεζόν, η Μίλαν μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, αφού αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Ουντινέζε στο πρώτο μέρος, βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 4-2 στην πρεμιέρα της Serie A.

Το ματς άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους πρωταθλητές αφού βρέθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Μπεκάο, όμως πριν πουν... σκουντέτο, είχαν κάνει ήδη την ανατροπή, με τον Ερναντέζ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 12ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι (υποδείχτηκε μετά από έλεγχο του VAR στη φάση της ανατροπής του Ντίας από τον Σόνι) και τον Ρέμπιτς να κάνει την ανατροπή στο 15' με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Μίλαν - Ουντινέζε 4-2: Καθάρισαν οι Ρέμπιτς και Ντίαθ για την πρωταθλήτρια
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους (45+4') η Ουντινέζε ισοφάρισε σε 2-2 με εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι του Μασίνα που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μενιάν, για να έρθει όμως το δεύτερο μέρος όπου οι ροσονέρι έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό.

Με το... καλημέρα (46') ο Ντίας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ της Ουντινέζε και με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Σιλβέστρι για το 3-2, ενώ στο 65ο λεπτό ο Ρέμπιτς καθάρισε το ματς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (4-2), δίνοντας το έναυσμα στον κόσμο των ροσονέρι να επευφημήσει τους παίκτες του Πιόλι και να καλωσορίσει τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ντε Κετελάρε και Οριγκί, που μπήκαν ως αλλαγή στο 71ο και 84ο λεπτό αντίστοιχα.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κρούνιτς (84' Πομπέγκα), Μεσίας (71' Σαλεμάκερς), Ντίας (71' Ντε Κετελάρε), Λεάο (84' Οριγκί), Ρέμπιτς (71' Ζιρού)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νούιτινκ, Πέρες (67' Εμπόσε), Σόπι, Περέιρα, Γουάλας (76' Λόβριτς), Μακενγκό (76' Σάμαρτζιτς), Μασίνα (83' Εμποσέλε), Ντεουλοφέου, Σακσές (67' Μπέτο)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ