ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από hater στο Instagram και έδωσε πληρωμένη απάντηση

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρεν | 15 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Ρεν | 15 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ραφαέλ Λέαο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό μετά από τον αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Μόντσα και φρόντισε να του δώσει αποστομωτική απάντηση, δημοσιεύοντας παράλληλα στο Instagram αυτό που γράφτηκε εναντίον του.

Η ήττα της Μίλαν στην έδρα της Μόντσα (2-4) το βράδυ της Κυριακής, για την 25η αγωνιστική της Serie A, στενοχώρησε τους οπαδούς της, υπήρχαν όμως κάποιοι που θέλησαν να ξεσπάσουν επιδεικνύοντας ρατσιστικό μένος.

Ο λόγος για έναν hater του Ραφαέλ Λεάο, που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Πορτογάλο διεθνή στράικερ και εκείνος δεν δίστασε να τον βγάλει στη σέντρα, αποκαλυπτοντας δημόσια τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε.

Μίλαν: Ο Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από hater στο Instagram και έδωσε πληρωμένη απάντηση
PRINT SCREEN

"Δεν μπορώ πια να σε βλέπω, δεν σε αντέχω άλλο. Με εσένα στον αγωνιστικό χώρο, γίνομαι ρατσιστής. Πραγματικά με κάνεις έξαλλο, φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται, εσύ και όσοι σε ακολουθούν", έγραψε ο οπαδός, με τον Λεάο να ποστάρει το ανάρμοστο μήνυμα και τον βάζει στη θέση του, δίνοντας την εξής απάντηση:

"Δυστυχώς ο κόσμος συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους με μικρό μυαλό...". Λίγη ώρα αργότερα, ήταν η σειρά της Μίλαν να πάρει θέση, με τους ροσονέρι να αναφέρουν στον λογαριασμό τους στο Twitter με αφορμή το παραπάνω περιστατικό:

"Ράφα είμαστε μαζί σου. Στη δική μας βάση οπαδών και στον ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ