ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς θέλει Φαν Μπόμελ για νέο προπονητή

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ σε ματς της Άντβερπ στο Champions League κόντρα στην Σαχτάρ
Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ σε ματς της Άντβερπ στο Champions League κόντρα στην Σαχτάρ @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μίλαν χτενίζει τη μεταγραφική αγορά αναζητώντας τον άνθρωπο που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Στέφανο Πιόλι το καλοκαίρι, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να φέρεται να έχει προτείνει στη διοίκηση των ροσονέρι τον Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Ο Στέφανο Πιόλι συμπληρώνει φέτος μία πενταετία στον πάγκο της Μίλαν, με τον κύκλο του στους ροσονέρι να μοιάζει να έχει ολοκληρωθεί και τις δύο πλευρές να δείχνουν έτοιμες να βρουν νέες προκλήσεις μπροστά τους.

Από την πλευρά του, ο 58χρονος προπονητής έχει μπει στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ την ίδια ώρα η Μίλαν εξετάζει αρκετά ονόματα υποψηφίων, με κάποιους εξ αυτών να είναι οι Λοπετέγκι, Γκαγιάρδο, Πελεγκρίνι, Γκαλτιέ και Κονσεϊσάο.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα του "Calciomercato", υπάρχει και ένα νέο όνομα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ να φαίνεται να είναι ο προπονητής που πρότεινε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη διοίκηση για να αναλάβει το τιμόνι των ροσονέρι τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο "Ίμπρα" έχει ρόλο συμβούλου στη διοίκηση της Μίλαν, με τον Σουηδό να έχει συνεργαστεί ως παίκτης με τον Ολλανδό από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012, όταν αμφότεροι αγωνίζονταν στην Μίλαν.

Η καριέρα του Φαν Μπόμελ στους πάγκους άρχισε πριν από μία εξαετία όταν ανέλαβε την Αϊντχόφεν, με τη συνέχεια να τον βρίσκει στην Bundesliga και την Βόλφσμουργκ και από το καλοκαίρι του 2022 στην Άντβερπ, με την οποία έχει πανηγυρίσει ήδη ένα πρωτάθλημα πέρυσι και έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League τη φετινή σεζόν.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ