ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Νέτο, το Plan B αν φύγει ο Ντοναρούμα

O Νέτο τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Χιμνάστικ
O Νέτο τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Χιμνάστικ Ⓒ 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλα δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον Τζανλουίζι Ντοναρούα για νέο σύμβολαιο και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία εξετάζουν σοβαρά την περίτπωση του Νέτο σε περίπτωση που ο Ιταλός κίπερ αποχωρήσει από το "Σαν Σίρο".

Η Μίλαν θέλει όσο τίποτα άλλο να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα όμως το deal δεν έχει ακόμα επιτευχθεί καθώς απέναντί τους έχουν έναν σκληρό διαπραγματευτή όπως είναι ο Μίνο Ραϊόλα (μάνατζερ του νεαρού κίπερ) και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ροσονέρι να εξετάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις.

Κοινώς ένα Plan B, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή και ο "Τζίτζο" αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα, είτε εντός Ιταλίας (πχ Γιουβέντους) είτε εκτός (πχ Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν), με τα ισπανικά ΜΜΕ να βγάζουν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα όνομα παίκτη που είναι στα υπόψη.

Αυτός είναι ο Νέτο, με τον 31χρονο Βραζιλιάνο κίπερ να έχει ρόλο αναπληρωματικού στην Μπαρτσελόνα πίσω από τον Τερ Στέγκεν και να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο Μιλάνο, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για πρόθεση της "Μπάρτσα" να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς κάπου κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νέτο έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη αφού στην Γηραιά Ήπειρο βγάζει το ψωμί του εδώ και μία δεκαετία, έχοντας φορέσει -πλην της Μπαρτσελόνα- τις φανέλες των Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ