ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ραϊόλα θέλει να μπει ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ για Ντοναρούμα

 O Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League
O Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μίλαν με τον Ερυθρό Αστέρα για το Europa League Ⓒ 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Μίνο Ραϊόλα θέλει να μπει ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ στο νέο συμβόλαιο του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με την Μίλαν -σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport- που θα του επιτρέπει να φύγει από τους ροσονέρι αν βρεθεί ομάδα που να την καλυψει.

Η Μίλαν διαπραγματεύεται εδώ και πολύ καιρό με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, μέσω του ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, για το ενδεχόμενο να υπογράψουν οι δύο πλευρές νέο συμβόλαιο συνεργασίας (το υπάρχον λήγει στο φιναλε της σεζόν), ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των ροσονέρι στην προσπάθεια να δέσουν τον 21χρονο πορτιέρε στο Σαν Σίρο για πολλά χρόνια ακόμα.

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η διοίκηση των διαβόλων προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες απολαβές ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, την ίδια ώρα που ο δαιμόνιος μάνατζερ του Ιταλού διεθνούς κίπερ ζητάει διετές ώστε να μπορέσει να διαπραγματευτεί νέα συμφωνία το 2022.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της "Gazzetta dello Sport", όχι απλά υπάρχει μεγάλο αγκάθι όσον αφορά στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου αλλά επιπλέον ο Ραϊόλα φρόντισε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εξίσωση για την Μίλαν, ζητώντας να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντοναρούμα είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μιλαν, όταν είχε υπογράψει τότε για πέντε χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Darko Vojinovic/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ