ΜΙΛΑΝ

Μιλάν: Προσφέρει επτά εκατομμύρια τη σεζόν στον Ντοναρούμα

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κλωτσάει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο στις 21 Ιουλίου του 2020 στο Mapei Stadium.
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο Ⓒ 2020 MASSIMO PAOLONE/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν φέρεται να κατέθεσε νέα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, η οποία ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera αποκάλυψε ότι η Μίλαν προσέφερε νέα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ιταλός γκολκίπερ θα μπορεί να έχει απολαβές που αγγίζουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Παρολ' αυτά δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η νέα αυτή πρόταση είναι ικανή να κρατήσει τον Ντοναρούμα στο Μιλανέλο. Συγκεκριμένα, η Corriere della Sera υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του 21χρονου γκολκίπερ, Μίνο Ραϊόλα, έχει στα χέρια του επίσης μεγάλες προτάσεις από Γιουβέντους και Ίντερ.

Η Μίλαν, η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογία της Serie A θέλει να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων σημαντικών ποδοσφαιριστών που λήγουν. Το συμβόλαιο του Ντοναρούμα με τους ροσονέρι λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με τη Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε πέντε αναμετρήσεις.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ