ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Todo Fichajes: "Κοντά στον Ντοναρούμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κλωτσάει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο στις 21 Ιουλίου του 2020 στο Mapei Stadium.
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο Ⓒ 2020 MASSIMO PAOLONE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το Todo Fichajes, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι, φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To συμβόλαιο του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι. Οι ροσονέρι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 21χρονο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο το θέμα φαίνεται να κολλάει.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της "Gazzetta dello Sport", όχι απλά υπάρχει μεγάλο αγκάθι όσον αφορά στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου αλλά επιπλέον ο Ραϊόλα φρόντισε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εξίσωση για την Μίλαν, ζητώντας να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας δεν υπάρχει, ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για αποχώρηση του Ντοναρούμα από το Σαν Σίρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Todo Fichajes, το οποίο αναπαράγεται από αρκετά διεθνή ΜΜΕ, ο Ντοναρούμα έχει αρχική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη. Μία τέτοια εξέλιξη θα επηρεάσει φυσικά και το μέλλον του Ντάβιντ Ντε Χέα στους κόκκινους διαβόλους.

Ο Ντοναρούμα τη φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει σε 30 παιχνίδια των ροσονέρι σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε εννέα αναμετρήσεις.

Photo credits: ⓒ 2020 Massimo Paolone/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ