SERIE A

Μίλαν και Ίντερ επιβεβαίωσαν ότι σκέφτονται να φύγουν απ' το Σαν Σίρο και να χτίσουν αλλού το γήπεδό τους

Μίλαν και Ίντερ επιβεβαίωσαν ότι σκέφτονται να φύγουν απ' το Σαν Σίρο και να χτίσουν αλλού το γήπεδό τους
NUOVOSTADIOMILANO.COM/IT

Μίλαν και Ίντερ έστειλαν από κοινού επιστολή στην οποία επιβεβαιώνουν ότι θα αλλάξουν τοποθεσία για το νέο γήπεδό τους, αν δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

Έντονη ήταν η Τρίτη όσον αφορά το γηπεδικό των Μίλαν και Ίντερ, παρότι όλα έμοιαζαν να έχουν μπει σε μία τροχιά με το πρότζεκτ Cattedrale, όλα πλέον είναι ρευστά.

Το πρωί της Τρίτης, η Gazzetta dello Sport κυκλοφόρησε με ρεπορτάζ ότι οι δύο σύλλογοι κάνουν σκέψεις ώστε να εγκαταλείψουν το πρότζεκτ και το νέο γήπεδό τους να κατασκευαστεί μακριά από το λόφο του Σαν Σίρο και συγκεκριμένα στο Σέστο Σαν Τζιοβάνι. Αιτία η μη απόδοση εγγυήσεων από τους αρμοδίους φορείς περί τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων και υλοποίησης του γηπέδου μέχρι το 2027.

Ο δήμαρχος Μιλάνου, Μπέπε Σάλα, απάντησε στο δημοσίευμα με δήλωσή του στην οποία παρουσίασε μια επιστολή της προηγούμενης εβδομάδας από τους δύο συλλόγους, στην οποία δεν αναφέρεται κάποια δυσαρέσκεια.

Η επίσημη τοποθέτηση των "ροσονέρι" και των "νερατζούρι" ήρθε το απόγευμα, με κοινή επιστολή τους στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, στην οποία γνωστοποίησαν ότι υπάρχει δόση αλήθειας και στις δύο θέσεις που προηγήθηκαν.

"Σχετικά με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στο Μιλάνο, η Ίντερ και η Μίλαν θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι συνεχίζουν έναν εποικοδομητικό διάλογο με τις τοπικές αρχές για να προετοιμαστεί ένας φάκελος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δημόσια διαβούλευση, πότε ελπίζουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να κατασκευάσουμε ένα νέο Σαν Σίρο, μέσα σε ένα ευρύτερο πλάνο να αναμορφώσουμε την περιοχή, η οποία θα είναι αφοσιωμένη στον αθλητισμό και στη διασκέδαση.

Και για τους δύο συλλόγους, η κατασκευή ενός νέου σταδίου παραμένει απόλυτη προτεραιότητα, έχοντας τη βεβαιότητα του χρόνου για την έγκριση, ωστόσο παραμένουν ανοιχτοί σε άλλες επιλογές αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο στο Σαν Σίρο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί", αναφέρει η κοινή επιστολή τους.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ