CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Ίντερ: Με δίδυμο Λαουτάρο - Τζέκο στη γραμμή κρούσης οι νερατζούρι

Μίλαν - Ίντερ: Με δίδυμο Λαουτάρο - Τζέκο στη γραμμή κρούσης οι νερατζούρι
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ίντερ στην πρώτη αναμέτρησή της με την Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League. Οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Έντιν Τζέκο θα είναι οι δύο φορ στη διάταξη 3-5-2 του Ιντζάγκι.

Η ημιτελική φάση του Champions League άρχισε το βράδυ της Τρίτης (09/05) με την πρώτη κόντρα της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 στο "Μπερναμπέου", με το δεύτερο πιάτο να σερβίρεται απόψε το βράδυ (10/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από SPORT24) όπου η Μίλαν συγκρούεται με την Ίντερ στην κοινή τους έδρα, το Σαν Σίρο.

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα, ο Σιμόνε Ιντζάγκι γνωστοποίησε την ενδεκάδα με την οποία θα κατέβει η ομάδα του στο "Derby della Madonnina" απέναντι στη συμπολίτισσα, με τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Έντιν Τζέκο να συνθέτουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης των νερατζούρι (στον πάγκο ο Ρομέλου Λουκάκου), στο κλασικό 3-5-2 που επέλεξε ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

  • Η σύνθεση της Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο
  • Στον πάγκο βρίσκονται οι: Χαντάνοβιτς, Κορντάζ, Γκαλιαρντίνι, Ντε Φράι, Γκόζενς, Κορέα, Μπελανόβα, Ασλάνι, Ντ'Αμπρόζιο, Τζανότι, Μπρόζοβιτς, Λουκάκου
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ