CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Ίντερ: Χαμός στις αφίξεις των δύο αποστολών στο "Σαν Σίρο"

Μίλαν - Ίντερ: Χαμός στις αφίξεις των δύο αποστολών στο "Σαν Σίρο"
PRINT SCREEN

Η ώρα για την πρώτη φετινή κόντρα της Μίλαν με την Ίντερ στα ημιτελικά του Champions League εφτασε, με τις αποστολές των δύο ομάδων να φτάνουν στο Τζουζέπε Μεάτσα" και να τυγχάνουν θερμής υποδοχής από ενθουσιώδεις τιφόζι.

Η Ίντερ πέρασε μέσα από το... πορτογαλικό μονοπάτι (Πόρτο, Μπενφίκα) για να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League ενώ στον αντίποδα η Μίλαν χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση των Τότεναμ και Νάπολι, με τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου να βρίσκονται έτσι στα ημιτελικά του Champions League και να ετοιμάζονται για την τρίτη ευρωπαϊκή κόντρα τους μέσα στο 21ο αιώνα.

Όλα τα βλέμματα το βράδυ της Τετάρτης (10/05) είναι στραμμένα στο κοινό τους σπίτι, το Σαν Σίρο, όπου η τύποις γηπεδούχος Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ, με το "Derby della Madonnina" να αρχίζει μάλιστα πριν τη σέντρα, με την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Εκεί που το πούλμαν των ροσονέρι γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Μίλαν που συγκεντρώθηκαν περιμετρικά του σταδίου ενώ στον αντίποδα αυτό της Ίντερ εισέπραξε αποδοκιμασίες από τους φίλους των τυπικά γηπεδούχων.

Δείτε videos λίγο πριν από τη σέντρα

Οπαδοί της Μίλαν στην Piazza Duomo

Η άφιξη του πούλμαν της Μίλαν στο γήπεδο

Η άφιξη του πούλμαν της Ίντερ στο γήπεδο

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ