ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Η Equipe έβαλε τον Ζιρού στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας ως τερματοφύλακα

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα - τερματοφύλακα
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα - τερματοφύλακα PRINT SCREEN

Ο Ολιβιέ Ζιρού βρέθηκε για πολλοστή φορά στην καλύτερη ενδεκάδα Γάλλων της εβδομάδας από την Equipe, όμως για πρώτη φορά σε θέση τερματοφύλακα.

Η Equipe κάθε εβδομάδα παρουσιάζει την κορυφαία ενδεκάδα Γάλλων ποδοσφαιριστών με βάση την απόδοσή τους στα πρωταθλήματα όπου αγωνίζονται.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν διαφορετική για τους συντάκτες της γαλλικής εφημερίδας, που ξεχώρισαν παίκτες όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο, ο Κινγκσλέ Κομάν της Μπάγερν, ο Ορελιέν Τσουαμενί της Ρεάλ, ο Ενζό Λουαοντίς της Λας Πάλμας και ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν.

Τίποτα το αξιοπερίεργο μέχρι εδώ. Τα περίεργα προκύπτουν όταν αυτοί οι παίκτες τοποθετούνται στη διάταξη 3-4-3 που επέλεξε η γαλλική εφημερίδα.

Ο Γκριεζμάν μπήκε πίσω από τους δύο επιθετικούς, τον Σιμόν Μπανζά της Μπράγκα και τον Ελί Γιουάν της Χιμπέρνιαν, ο Κομάν αριστερά στο κέντρο για να χωρέσει, ο Τσουαμενί τρίτος στόπερ, όμως η πιο παράξενη επιλογή έγινε στη θέση του τερματοφύλακα.

Μίλαν: Η Equipe έβαλε τον Ζιρού στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας ως τερματοφύλακα


Ο Ζιρού ήταν ο κορυφαίος Γάλλος τερματοφύλακας της εβδομάδας σύμφωνα με την Equipe, σε έναν φόρο τιμής για όσα έκανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Γαλλίας για τη Μίλαν, στα τελευταία λεπτά του επεισοδιακού αγώνα με την Τζένοα.

Η Equipe ουσιαστικά ακολούθησε τα χνάρια του ιταλικού συλλόγου, που τοποθέτησε τον Ζιρού στη λίστα με τους τερματοφύλακες στο ρόστερ που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του και δημιούργησε ακόμα και φανέλα τερματοφύλακα με το όνομά του σε περιορισμένα και συλλεκτικά αντίτυπα.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΓΑΛΛΙΑ VIRAL ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ