ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ήρθε σε συμφωνία με τον Μιράντε μετά το αναγκαστικό χειρουργείο του Μενιάν

Ο Αντόνιο Μιράντε με τη φανέλα της Πάρμα | 20 Ιανουαρίου 2013
Ο Αντόνιο Μιράντε με τη φανέλα της Πάρμα | 20 Ιανουαρίου 2013 @2013 MARCO VASINI/AP IMAGES

Ο Μάικ Μενιάν θα μείνει για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης λόγω εγχείρισης στον καρπό στην οποία είναι αναγκασμένος να υποβληθεί, με την Μίλαν να δίνει έτσι τα χέρια με τον ελεύθερο Μιράντε για να καλύψει το κενό του κάτω από τα γκολπόστ.

Οι ενοχλήσεις στον καρπό του αριστερού χεριού που ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό τον Μάικ Μενιάν ανάγκασαν τελικά την Μίλαν να κινηθεί αστραπιαία για την απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ.

Όπως έγινε γνωστό, η επιστροφή του Γάλλου τερματοφύλακα στη δράση αναμένεται να γίνει μετά από τουλάχιστον δύο μήνες από την εγχείριση στην οποία θα υποβληθεί, με τους ροσονέρι να μην μένουν όμως με σταυρωμένα χέρια και να έρχονται σε συμφωνία με τον 38χρονο Αντόνιο Μιράντε για να καλύψει το κενό του.

Το πρωί της Τετάρτης ο πρώην κίπερ της Ρόμα επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικά τεστ για λογαριασμό των ροσονέρι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα υπογράψει εντός της ημέρας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους διαβόλους, με προοπτική επέκτασής του για έναν ακόμα χρόνο.

Σημειώνεται πως ο Μιράντε πέρασε τρεις σεζόν στο Ολίμπικο με τη φανέλα της Ρόμα πριν τη λήξη της συνεργασίας τους με την ομάδας της αιώνιας πόλης το περασμένο καλοκαίρι ενώ συνολικά μετράει 368 παρουσίες σε ματς της Serie A, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 114 παιχνίδια.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ