ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Μίλαν: Ανανεώνει ο Ιμπραχίμοβιτς και μένει στο Μιλάνο στα 41 του χρόνια

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με την Μίλαν απέναντι στην Ρόμα | 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με την Μίλαν απέναντι στην Ρόμα | 31 Οκτωβρίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και στα 41 του χρόνια, αφού σύμφωνα με το Sky sports θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

Τυπικά ο Ζλάταν Ιμοπραχίμοβιτς είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, αφού το τωρινό του συμβόλαιο με τη Μίλαν έληξε. Οι δύο πλευρές ωστόσο, διαπραγματεύονται εδώ και καιρό την επέκταση της συνεργασίας τους και όπως αναφέρει το Sky Sports έχουν ήδη συμφωνήσει.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε και στο video της παρουσίασης, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο, παρότι συνεχίζει την αποθεραπεία του που θα διαρκέσει για όλο το 2022.

Οι απολαβές του 40χρονου θα είναι ασφαλώς χαμηλότερες, με πρόσφατο δημοσίευμα της AS να αναφέρει πως ο Ιμπραχίμοβιτς είχε ζητήσει να ανανεώσει με απολαβές μόλις 100.000 ευρώ. Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε πως το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ αρχικά μέχρι τον Ιανουάριο.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ