ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν έκανε πρώτη προπόνηση και παρουσίασε τις νέες φανέλες με Ιμπραχίμοβιτς

Η Μίλαν έκανε πρώτη προπόνηση και παρουσίασε τις νέες φανέλες με Ιμπραχίμοβιτς
TWITTER/ACMILAN

Η σεζόν για τη Μίλαν άρχισε τη Δευτέρα, με την πρώτη προπόνηση και την παρουσίαση των εμφανίσεων που θα φορεθούν τη σεζόν 2022-2023.

Η Μίλαν άρχισε τη σεζόν 2022-2023 με την πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα, η οποία συνδυάστηκε με την παρουσίαση των εμφανίσεων που θα χρησιμοποιεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας παρουσίασαν την πρώτη φανέλα, η οποία είναι εμπνευσμένη από την κληρονομιά του συλλόγου, με τις κόκκινες και μαύρες κάθετες ρίγες να ξεχωρίζουν. Στο μανίκι υπάρχει η ιταλική σημαία και στο πίσω μέρος το σύμβολο του Μιλάνου, ενώ σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, το σήμα του σκουντέτο θα πωλείται ξεχωριστά.

Από εκεί και πέρα έχει τη σημασία του το γεγονός ότι στο video της παρουσίασης υπάρχει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος τυπικά είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και συνεχίζει την αποθεραπεία του που θα διαρκέσει για όλο το 2022.

Στην πρώτη προπόνηση υπήρξαν αρκετοί απόντες, αφού οι περισσότεροι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου πήραν εξτρά μέρες άδειας.

Ο Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με το σύλλογο προ ημερών, έστειλε το δικό του μήνυμα στους τιφόζι που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο: "Ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που πήραμε μερικά χρόνια πριν. Προερχόμαστε από μία σεζόν στην οποία τα παιδιά έκαναν κάτι εξαιρετικό, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Είμαστε ήδη συγκεντρωμένοι στο στόχο μας τη νέα σεζόν, που είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ψάξουμε το δεύτερο αστέρι (σ.σ. δεύτερη δεκάδα πρωταθλημάτων ισοδυναμεί με δεύτερο αστέρι στη φανέλα). Μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα έχουμε το ίδιο πνεύμα και τις ίδιες αξίες: ελπίζουμε να σας διασκεδάσουμε και φέτος".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ