ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει τελικά ο Βγενόπουλος

Μιλάει τελικά ο Βγενόπουλος
Καρδια

Μόλις έγινε γνωστό πως η συνέντευξη Τύπου του Βγενόπουλου θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 αλλά σε άγνωστο ακόμα μέρος. Το SPORT 24 θα σας ενημερώνει συνεχώς. Πρόβλημα ο Ν'Ντόι

Αυτό που είχε προαναγγείλει ο κ. Βγενόπουλος για την συνέντευξη Τύπου, τελικά μετά την αρχική αναβολή τελικά θα γίνει την Πέμπτη (24/1).
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (23/1) έγινε ενημέρωση στους ρεπόρτερ του συλλόγου πως η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήθει κανονικά χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο τόπος προσέλευσης.

Η "Π.Ε.Κ." με την απόφαση αυτή θα ήθελε να διαφυλάξει να μην εξελιχθεί σε συλλαλητήριο και το ξενοδοχείο που θα γίνει η εκδήλωση θα είναι μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Ζωντανά... η συνέντευξη στο (νέο)

Η συνέντευξη Τύπου του κ. Βγενόπουλου θα μεταδοθεί live... στην νέα ιστοσελίδα ( www.panathinaikosmas.com ) "Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση"

Μάλιστα στη σελίδα αυτή υπάρχουν και οι πρόσφατες ανακοινώσεις της "Π.Ε.Κ." με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού.

Διάστρεμμα ο Ν' Ντόι

Πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ν'Ντόι υπέστη διάστρεμμα κατά την διάρκεια της προπόνησης και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο.

Απο εκεί και πέρα, ατομικά για προληπτικούς λόγους προπονήθηκαν οι Ποστίγκα, Ίβανσιτς, ενώ ατομική προπόνηση ακολούθησαν οι Παπαδόπουλος, Ρομέρο, Καραγκούνης, Φύσσας και Ενακαρίρε (ο Νιγηριανός είναι εκτός πλάνων και στην ΠΑΕ ψάχνουν τρόπο για να λύσουν το συμβόλαιο).

Το θετικό είναι οτι ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα ο Μαρσέλο Μάτος και αν τις επόμενες μέρες δεν νιώσει ενοχλήσεις ο Ζοσέ Πεσέιρο θα τον έχει στην διάθεση του για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ανοικτή η προπόνηση της Παρασκευής

H προπόνηση της Παρασκευής στην Παιανία είναι προγραμματισμένη στις 10.30 το πρωί και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στους εκπροσώπους των Μέσων θα μιλήσει ποδοσφαιριστής της ομάδας για όλα τα θέματα.

Χοχάουζερ: ''Πουλάμε τον Ίβανσιτς''


Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Χάιντς Χοχάουζερ, αποκάλψε ότι ο Ίβανιστς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Όπως τόνισε ο Αυστριακός άσος έχει μεταφέρει στη διοίκηση της Σάλτσμπουργκ το ενδιαφέρον τριών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Επίσης, ο Χοχάουζερ εκτίμησε ότι πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ίβανσιτς.

Ο παράγοντας της Σάλτσμπουργκ, τόνισε: ''Ξέρω αρκετά καλά τον Ίβανσιτς. Ήταν στο παρελθόν αρχηγός στην εθνική ομάδα κάτω των 16 ετών. Έχουμε ήδη μιλήσει μαζί του και θα το ξανακάνω. Επιθυμία του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό και θα την αποδεχθώ. Τώρα όμως δεν συζητάμε για ενδεχόμενο νέο δανεισμό. Ο μόνος δρόμος είναι να πουληθεί. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να επιστρέψει στη Σάλτσμπουργκ'', τόνισε αρχικά και στην συνέχεια αποκάλυψε οτι υπάρχουν τρεις προτάσεις για τον ''Ιβ''.

''Δεν μας απασχολεί να βρούμε ομάδα για τον Ίβανσιτς, αλλά να ξεκαθαρίσουμε το οικονομικό ζήτημα. Ο Αντρέας μου έχει κατονομάσει τρεις ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και ο Παναθηναϊκός. Η απάντηση πιθανότατα θα έχει δοθεί πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα'', κατέληξε.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ