ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μιλάει με Γρηγορίου η Καλλονή

Μιλάει με Γρηγορίου η Καλλονή
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Η Καλλονή έχασε και από τον Ολυμπιακό, ο Θαλής Θεοδωρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλάει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Καθηλωμένη στην τελευταία θέση της Super League είναι η Καλλονή, η οποία υπέστη μια ακόμα ήττα στη Super League. Αυτή τη φορά ήταν ο Ολυμπιακός που την έριξε στο καναβάτσο, με το 2-0 στη Λέσβο. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (19/12) ο Θαλής Θεοδωρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έχασαν χρόνο και ήρθαν σε επαφή με τον Μιχαλη Γρηγορίου, ώστε αυτός να αποτελέσει τον διάδοχο του Θεοδωρίδη. Έως τη Δευτέρα (21/12) ενδεχομένως και να έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάληξη των συζητήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι εφέτος ο Αθηναίος προπονητής καθοδήγησε τον Ατρόμητο σε 14 παιχνίδια (σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη), ενώ κατά το παρελθόν έχει δουλέψει σε Άγιο Δημήτριο, Φωστήρα, Αιολικό, Κόρινθο, Εθνικό Πειραιά, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, αλλά και Κέρκυρα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ