SERIE A

Μιχάιλοβιτς: "Ο εμβολιασμός σού σώζει τη ζωή, ανόητο να μην τον κάνεις"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 21 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 21 Σεπτεμβρίου 2020 @2021 ANTONIO CALANNI/IMAGES

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος δίνει γενναία μάχη κατά της λευχαιμίας εδώ και δύο χρόνια, προχώρησε στην τρίτη δόση του εμβολιασμού του και με δηλώσεις του τόνισε πως είναι ανόητος όποιος δεν προχωράει σε μία τέτοια κίνηση.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι πραγματικός μαχητής της ζωής και το αποδεικνύει υπερήφανα εδώ και δύο χρόνια, όπου πολεμάει να νικήσει την λευχαιμία και την ίδια ώρα δεν εγκαταλείπει αυτό που αγαπάει περισσότερο: να βρίσκεται στους πάγκους και να ζει το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα με την αγωνία που ζει καθημερινά έχοντας να αντιμετωπίσει αυτή τη σοβαρή ασθένεια, ο Σέρβος στηρίζει φανατικά το πρόγραμμα εμβολιασμού και την Παρασκευή (26/11) έκανε την τρίτη δόση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους είναι διστακτικοί στο να εμβολιαστούν.

"Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να εμβολιαστούμε γιατί σού σώζει τη ζωή. Εγώ έκανα μεταμόσχευση, έκανα την τρίτη δόση και τώρα είμαι καλά.

Ο καθένας, δυστυχώς, μέσα στην πυρηνική του οικογένεια έχει άτομα που γνωρίζει, παραδείγματα αρνητικά, ανθρώπων μη εμβολιασμένων.

Τις προάλλες πέθανε στην Σερβία ένας φίλος μου, 56 ετών. Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε", τόνισε με δήλωσεις του ο προπονητής της Μπολόνια, για να προσθέσει με νόημα:

"Όταν ξέσπασε αυτή η πανδημία και γινόταν λογος για το εμβόλιο, δεν βλέπαμε την ώρα να το κάνουμε. Τώρα που υπάρχει είναι πραγματικά ανόητο να μην εμβολιαζόμαστε.

Αδυνατώ να το κατανοήσω. Εμβολιαστείτε, σώστε τη ζωή σας και τους άλλους. Εάν ζεις σε μία κοινωνία και δεν θέλεις να εμβολιαστείς, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα.

Εάν δεν εμβολιάζεσαι, βλάπτεις και τους άλλους φερόμενος εγωιστικά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ