STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μία αγωνιστική στον Νικοπολίδη

Μία αγωνιστική στον Νικοπολίδη
Νικοπολιδης-Κονσεισαο

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το επεισόδιο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στη φυσούνα του γηπέδου της Τούμπας

Αντίθετα η υπόθεση του Πορτογάλου άσου του «δικεφάλου του Βορρά» πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα καθώς ο δικηγόρος της ΠΑΕ είχε ενημερώσει έγκαιρα ότι δεν είναι σε θέση να βρεθεί στην Αθήνα, λόγω ομίχλης που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσσαλονίκης.
Στην εκδίκαση της υπόθεσης, ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έδωσε το «παρών» και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της ΠΑΕ Γιάννη Βούλτση, οποίος είχε ζητήσει την απαλλαγή του από τη στιγμή που δεν αναγράθηκε κάτι στο φύλλο αγώνα αλλά και την έκθεση του παρατηρητή ενώ οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια μετά από την παρέμβαση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Παράλληλα στάθηκε στον χαρακτήρα του Αντώνη Νικοπολίδη και το γεγονός πως δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Α) ΠΑΕ Λάρισα:
Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: τρεις χιλιάδες ευρώ

*Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε την ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και ογδόντα (80) ευρώ πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Α. Νικοπολίδη διότι στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός «κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια της ομάδας του αντάλλαξε ύβρεις με τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας Marceneiro Conceicao S-P με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο, το οποίο προκάλεσε αναταραχή και έληξε με την επέμβαση άλλων ατόμων, που απομάκρυναν τους ποδοσφαιριστές». Τέλος η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε πειθαρχική ποινή επίπληξης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Marceneiro Conceicao S-P., ΠΑΕ Ηρακλής και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκαν και θα εκδικαστούν στις 6 Μαρτίου 2008.






TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ