ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεξές: "Εγώ φταίω για την ήττα από Αυστρία"!

Μεξές: "Εγώ φταίω για την ήττα από Αυστρία"!
Μεξές-Ίβανσιτς

Ο Φιλίπ Μεξές παραδέχτηκε ότι έχει μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα από της Γαλλίας από την Αυστρία, σε σχέση με τον Ρεϊμόν Ντομενέκ

Βασική ευθύνη για το "κάζο" στην πρεμιέρα είχε πάντως και ο Φιλίπ Μεξές, ο οποίος σημείωσε ένα αυτογκόλ, ενώ έκανε το πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με τον στόπερ της Ρόμα να παραδέχεται δημόσια πως αυστηρότερη κριτική πρέπει να γίνει στον ίδιο παρά στον προπονητή.
"Αποδέχομαι την ευθύνη για τα λάθη μου. Αυτό που έγινε ήταν περισσότερο δικό μου λάθος, παρά του προπονητή. Όλοι οι παίκτες τον εμπιστεύονται", τόνισε αμέσως μετά το ματς ο Μεξές, για να συμπληρώσει: "Θα καταλάβω οποιαδήποτε επιλογή κάνει ο προπονητής για το ματς με τη Σερβία".

Ενωτικός εμφανίστηκε και ο γκολκίπερ Στιβ Μανταντά, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της Γαλλίας στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση κόντρα στο συγκρότημα του Κάρελ Μπρούκνερ.

"Δεν θα έλεγα ότι η θέση του προπονητή είναι επισφαλής. Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν τον ίδιο στόχο, ο οποίος είναι η πρόκριση, και μπορούμε ακόμα να τον πετύχουμε.

Σιχαίνομαι να δέχομαι γκολ κα έχω δεχτεί αρκετά το τελευταίο διάστημα", δήλωσε ο γκολκίπερ της Μαρσέιγ και διάδοχος του Κουπέ στην εθνική ομάδα, για να καταλήξει:

"Η ειρωνεία είναι ότι κόντρα στην Αυστρία δεν χρειάστηκε να κάνω καμία επέμβαση, και παρόλα αυτά δέχτηκα τρία γκολ. Οι στημένες φάσεις ήταν το πρόβλημα.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να λυπόμαστε τους εαυτούς μας. Έχουμε άλλο ένα ματς την Τετάρτη να δώσουμε".













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ