ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετσού: "Παράδειγμα για τους νέους ο Καμαρά"

Μετσού: "Παράδειγμα για τους νέους ο Καμαρά"
καμαρα

Ο προπονητής της Σενεγάλης Μπρούνο Μετσού, εγκωμιάζει τα προσόντα του νέου αποκτήματος του Ατρομήτου Ανρί Καμαρά

" Είναι ηθικός, δουλευταράς, με μεγάλη εμπειρία και έχει γνώση του παιχνιδιού. Με μία λέξη είναι ένας επαγγελματίας", τόνισε ο προπονητής της Σενεγάλης στην εφημερίδα "Sportday".

" Είναι ένα εξαιρετικό επιθετικό εργαλείο. Η ταχύτητα και η έκρηξή του τον έκαναν πάντα να δημιουργεί καταστάσεις υπεροχής για μας. Είναι ένα ενδιαφέρον παιδί εντός κι εκτός γηπέδου, ηθικός, δουλευταράς, με μεγάλη εμπειρία και γνώση του παιχνιδιού. Ενας άνθρωπος με τον οποίον είναι εύκολο να συνεργάζεσαι γιατί βάζει το ομαδικό συμφέρον πάνω από το άτομό του. Με μία λέξη είναι ένας επαγγελματίας που λειτουργεί ως παράδειγμα για τους πιο νέους", δήλωσε ο 56χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς τι μπορεί να περιμένει ο Ατρόμητος απ' αυτόν, απάντησε: " Είναι ένας παίκτης που εμπνέεται από τις ομάδες που παίζει. Αν νιώσει καλά στην Ελλάδα, θα 'ναι ιδανική επιλογή για τον Ατρόμητο. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τον πρώτο σε συμμετοχές και σε γκολ στην ιστορία της εθνικής Σενεγάλης. Ξέρω ότι θέλει να επιστρέψει εκεί, επομένως θα έχει κίνητρο να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και να εντυπωσιάσει. Το ταλέντο το 'χει. Αν ξαναβρεί στην Ελλάδα τη χαρά του παιχνιδιού, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά".






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ