ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης:"Σημαντική εμπειρία στην Αγγλία"

Δώνης:"Σημαντική εμπειρία στην Αγγλία"
Δώνης

Σημαντική εμπειρία χαρακτήρισε το ταξίδι του στην Αγγλία ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου αναφερόμενος στο ταξίδι του στην Αγγλία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
"Αν και είμαι γνώστης της αγγλικής πραγματικότητας εν τούτοις ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα και στο θέμα της οργάνωσης αλλά και στα προπονητικά θέματα για κάποια πράγματα που ενώ εμείς στην Ελλάδα μπορεί να είμαστε μεσαίο μέγεθος όμως μπορούμε πολύ εύκολα να τα κάνουμε στη χώρα μας. Μου αρέσει να βλέπω τις εξελίξεις από κοντά σε διαφορετικές χώρες αλλά και τον τρόπο δουλειάς.

Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι η μεθοδολογία και ο δικός μας τρόπος προπόνησης είναι σχεδόν ο ίδιος ακόμα και με τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες και αυτό που διαφέρει είναι η προσωπικότητα και οι ιδέες του κάθε προπονητή για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει".

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία, ο προπονητής της ομάδας βρέθηκε κοντά σε τέσσερις συλλόγους (Σάντερλαντ, Φούλαμ, ΚΠΡ και Άρσεναλ).

Στο μεταξύ την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στο αθλητικό κέντρο.Στην προπόνηση της Δευτέρας, έλαβε μέρος ο Θανάσης Καραγκούνης που επέστρεψε από την Εθνική Νέων.

Τέλος ξεκίνησε από την Δευτέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας περιόδου και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έσπευσαν στο Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων για να τις προμηθευτούν.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ