ΑΡΗΣ

Μετράει αντίστροφα για Νασούτι

Μετράει αντίστροφα για Νασούτι
Κόντης

Αντίστροφα μετρούν στο Κλεάνθης Βικελίδης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάν Νασούτι

Μετράει αντίστροφα για Νασούτι

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρσία και Ίαν Ντειλι με φόντο το μέλλον στον Άρη πλέον αισιοδοξούν πως δεν θα αργήσουν να ολοκληρώσουν και την μεταγραφή του Κριστιάν Νασούτι ως δανεικού από την Ρίβερ Πλέιτ.

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δείχνουν από σήμερα να μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής που είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες εξελίχθηκε σε σίριαλ. Αυτό γιατί στον Άρη σύμφωνα με πληροφορίες είχαν την ενημέρωση από την διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ για το ΟΚ του δανεισμού του 27χρονου Αργεντινού δυναμικού κεντρικού αμυντικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει την δυνατότητα αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή του Νασούτι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και αύριο Τρίτη (23/06) από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κάτι που για να γίνει θα πρέπει πρώτα να πάρει στα χέρια της τα απαραίτητα έγγραφα. Από την στιγμή που θα συμβεί αυτό θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τις δυνάμεις του εκτός Αργεντινής ενώ με δύο χρόνια καθυστέρηση θα έρθει στην Ελλάδα. Αυτό γιατί το καλοκαίρι του 2007 είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Κόντης: "Άλλες τέσσερις μεταγραφές"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε στον Libero 107,4 και μιλώντας αρχικά για την απόκτηση των Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρσία και Ίαν Ντέιλι τόνισε: " Οι παίκτες που ανακοινώσαμε χθες αποκτήθηκαν με χαμηλό κόστος για την αξία τους και πιστεύουμε ότι είναι επιλογές που θα βγουν τελικά.

Ακόμη όμως και να μην βγουν, το οικονομικό ρίσκο είναι μικρό, περιμένουμε όμως να βοηθήσουν καθώς ξέρουμε την ποιότητα τους και για αυτό άλλωστε τους επιλέξαμε. Μέσα από πολύ δουλειά θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές προσθήκες για το μέλλον της ομάδας ενώ σαν Άρης έχουμε αποφασίσει να αποκτούμε κάθε χρόνο δύο νεαρούς παίκτες για το μέλλον της ομάδας.

Τους συγκεκριμένους τους έχουμε παρακολουθήσει αρκετά και πιστεύω ότι και ο κόσμος σύντομα θα καταλάβει την αξία τους, οι παίκτες θα είναι εδώ για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, που θα γίνει το βράδυ της 1ης Ιουλίου".

Σε ερώτηση για τον Κάρλος Αράνο και την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη είπε πως: " Ο Αράνο έχει υπογράψει. Είναι τελειωμένο το θέμα του και θα έρθει όμως λίγο καθυστερημένα καθώς πρέπει να ξεκουραστεί. Είναι παίκτης που είχε μια γεμάτη χρονιά και δεν θέλουμε να τον κάψουμε, για αυτό θα ξεκουραστεί λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους".

Δεν έδωσε πάντως λεπτομέρειες για τους επόμενους στόχους της ομάδας λέγοντας: " Αυτή την στιγμή εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν και όταν υπάρξει κάτι οριστικό θα το ανακοινώσουμε. Θα γίνουν ακόμη τέσσερις μεταγραφές για την ενδεκάδα της ομάδας, σε αυτούς φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται οι νεαροί που αποκτήθηκαν χθες".

" Δεν περιμέναμε τέτοια υποδοχή στον Αμπρέου "

Για τις υποδοχές στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", που έκαναν οι φίλοι του Άρη στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, σχολίασε: " Χαίρομαι που έμπειροι παίκτες, ερχόμενοι εδώ, διαπίστωσαν με τον τρόπο αυτό την αγάπη του κόσμου της ομάδας και κατάλαβαν σε τι ομάδα ήρθαν. Οι Έλληνες είμαστε ενθουσιώδης και έτσι είναι φυσικό να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να κάνουν τέτοιες υποδοχές σε παίκτες, όσο κι αν μερικοί δεν συμφωνούν. Αυτό που συνέβη πάντως με τον Αμπρέου ήταν έκπληξη για όλους, δεν περιμέναμε τέτοια υποδοχή, ειδικά σε μια εργάσιμη καλοκαιρινή μέρα στις 5-5.30 το απόγευμα".

Οι τρεις λόγοι των εισιτηρίων διαρκείας

Για την διάθεση των εισιτηρίων της νέας αγωνιστικής περιόδου τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση και κίνηση φέτος ο κ. Κόντης τόνισε πως: " Ο κόσμος του Άρη αγοράζει διαρκείας μαζικά φέτος και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει για τρεις λόγους κυρίως: 1. γιατί έχει περάσει στην συνείδηση του κόσμου ότι έτσι βοηθά οικονομικά την ομάδα, που δεν έχει κάποιον μεγαλοεπενδυτή και βασίζεται στον κόσμο της, 2. γιατί βλέπει ότι υπάρχει όραμα στην ομάδα με τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση και 3. γιατί και οι ίδιοι θέλουν να δείξουν την αγάπη τους και ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας σε ολόκληρη την σεζόν. Είναι ήδη πάνω από 6.000 και το νούμερο θα μεγαλώσει αρκετά στην συνέχεια, θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι όλα είναι πληρωμένα, δεν είναι από τα συνδεσμικά ή τα χορηγικά διαρκείας, αυτά θα προστεθούν στο τέλος. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη αγοράζουν οι παλαιοί κάτοχοι, σε λίγο που θα ανοίξουν για όλους, θα αυξηθεί η κίνηση πιστεύω".

Σε ερώτηση για τα χαρακτηριστικά των δύο νεαρών που αποκτήθηκαν και ανακοινώθηκαν χθες, Γκαρσία και Ντέιλι, είπε: " Ο Ντέιλι είναι ένας επιθετικός περιοχής αλλά βγαίνει και στα άκρα, μοιάζει κάπως σαν το στυλ του Ντάρμπισιρ. Είναι πολύ καλός παίκτης και καλός επαγγελματίας. Ο Ομάρ Γκαρσία είναι ένας αμυντικός με πολλές παραστάσεις καθώς έχει παίξει δίπλα σε καλά ονόματα και πιστεύω ότι και οι 2 θα βοηθήσουν τον Άρη στην συνέχεια".

Για το πώς έχει το θέμα Σμολάρεκ τόνισε πως: " Το θέμα Σμολάρεκ έχει παγώσει και όχι μόνο από την δική μας πλευρά, οι μάνατζερ του θέλουν να ξεκαθαρίσουν πρώτα το χρέος της Σανταντέρ και έχει μπλέξει το πράγμα, πιστεύω πάντως ότι τελικά θα μείνει στην Σανταντέρ".

Το γήπεδο, ο Γιάχιτς και ο Νέτο

Ο κ. Κόντης δέχθηκε επίσης πολλές ερωτήσεις από τους ακροατές του σταθμού και απάντησε σε όλες, που του μεταφέρθηκαν από τους συντελεστές της εκπομπής. Όπως για το θέμα του γηπέδου αλλά και το ενδεχόμενο πώλησης των Γιάχιτς ή Νέτο δηλώνοντας πως: " Για το γήπεδο δεν είμαι αρμόδιος εγώ, ο ΑΣ και η ΠΑΕ συνεργάζονται και εργάζονται για αυτό το θέμα και νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο. Για τον Νέτο περιμένουμε το κοινοτικό διαβατήριο, ο Γιάχιτς έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του και δεν ξέρουμε αν θελήσει να την ενεργοποιήσει, εμείς φυσικά θέλουμε να τον κρατήσουμε. Έχουμε δεχθεί ήδη προτάσεις από το εξωτερικό για ορισμένους παίκτες της ομάδας αλλά το δημοσιεύσαμε. Αν η προσφορά είναι καλή για την ομάδα και τον παίκτη και ο παίκτης το επιθυμεί, θα τον δώσουμε, αν όχι θα μείνει εδώ. Πάντως θέλω να πω ότι τους παίκτες που θέλουμε θα τους κρατήσουμε στην ομάδα και θα φύγουν μόνο όσοι δεν τους θέλουμε στην ομάδα".

Απόρριψη προτάσεων για Κόκε

Η κουβέντα ολοκληρώθηκε, με τον κ. Κόντη να συνεχίζει να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των ακροατών επισημαίνοντας για το σενάριο πώλησης του Κόκε, του ενδιαφέροντος για τον Τζιοβάνι Ντο Σάντος αλλά και την παραμονή του Κρίστι Βανγκέλι ότι: " Για τον Κόκε έχουμε απορρίψει ήδη κάποιες προτάσεις, θεωρώ φυσικά ότι είναι μέλος της ομάδας, αν όμως έρθει κάτι πολύ καλό και θέλει ο ίδιος να φύγει, θα το συζητήσουμε. Για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, είναι άλλωστε παίκτης που κοστίζει ακριβά και δεν μπορούμε να μπούμε καν σε συζητήση, βλέπουμε πάντως τον αδερφό του, τον Τζόναθαν. Με τον Βανγκέλι θα γίνει σήμερα η τελική επαφή πιστεύω, νομίζω ότι είμαστε κοντά, το θέμα πάντως είναι καθαρά οικονομικό".





































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ