ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Ερνάντεθ Γκαρσία και Ντέιλι

Ανακοίνωσε Ερνάντεθ Γκαρσία και Ντέιλι
Ερνάντεθ

Δύο ακόμα μεταγραφικά χτυπήματα πραγματοποίησε η ΠΑΕ, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Γκαρσία και Ντέιλι

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την UNDER19 της Εθνικής Ισπανίας Omar Hernandez Garcia και του διεθνή με την UNDER19 της Ιρλανδίας Ian Daly. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρσία όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου του 1988, έχει ύψος 1.80 και είναι 74 κιλά. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην Χιχόν ως κεντρικός αμυντικός (νούμερο 30).

Ο Ίαν Ντέιλι έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1990 έχει ύψος 1.79 και είναι 73 κιλά. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι (με ανάλογη παρουσία σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ιρλανδίας) και την τελευταία χρονιά συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, αλλά και σέντερ φορ. Στην πρώτη ομάδα της Σίτι είχε το νούμερο 54, ενώ στην εθνική ομάδα της χώρας του τόσο με την ομάδα UNDER17, όσο και με την UNDER19 αγωνίζονταν με το 9 στην πλάτη.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ