ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Μας έλειψαν οι πέντε βαθμοί που πήραμε και δεν τους έχουμε"

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο στάθηκε στην αφαίρεση των πέντε βαθμών, ενώ τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι ανταπεξήλθαν των δυσκολιών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινας έμεινε εκτός εξάδας μετά τη μοιραία ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και πλέον περιμένει την έφεση για να μπει στα playoffs της Super League Interwetten.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε στην κάμερα της COSMOTE, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ομάδα του, η οποία παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις ανταποκρίθηκε. Παράλληλα, στάθηκε και στην αφαίρεση των πέντε βαθμών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

"Αυτό που λείπει είναι οι πέντε βαθμοί που πήραμε και δεν τους έχουμε. Για άλλη μία φορά αυτή η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της, γιατί κάποια στιγμή ήμασταν -14 παίκτες. Είχαμε πολλές ιώσεις. Αν μπαίνατε σήμερα στα αποδυτήρια θα λέγατε ότι είναι Σανατόριο έτσι όπως έβηχαν όλα τα παιδιά. Έπαιξαν αρκετά παιδιά άρρωστα, φάνηκε αυτό στις δυνάμεις, αλλά και πάλι δεν τα παρατήσαμε και πήραμε τον πόντο εκτός έδρας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το να πάρεις 40 πόντους, να μπεις στα playoffs με όλες αυτές τις ελλείψεις, να έχεις πάρει ομάδες σαν την ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη δύο φορές μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτά τα παιδιά. Αυτούς τους πόντους τους πήραμε με χαρακτήρα. Ήμασταν οι μισοί. Μπήκαμε στην προπόνηση προχθές εμείς για να έχουν αντιπάλους και να μην παίζουν με ομοιώματα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ