STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Μοιραία ισοπαλία για τους Ηπειρώτες που περιμένουν την έφεση για να μπουν playoffs

Ο Περέιρα στη διεκδίκηση της μπάλας στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Περέιρα στη διεκδίκηση της μπάλας στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στον Πανθεσσαλικό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του στα playoffs.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο μοιραίο για εκείνον 0-0 κόντρα στον Βόλο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten, με τον ΟΦΗ να του "κλέβει" τη θέση στα playoffs, όπως και στον Αστέρα. Ο ΠΑΣ περιμένει πλέον την έφεση για τους πέντε βαθμούς.

Αν και οι Ηπειρώτες ήταν εκείνοι που είχαν ανάγκη τους βαθμούς, εντούτοις ο Βόλος ξεκίνησε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, με την πρώτη καλή στιγμή στο ματς να είναι μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Ρεγκατέν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και υποχρέωσε τον Λοντίγκιν σε δύσκολη επέμβαση.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, αφού κράτησε το μηδέν στην εστία του και στο 13'. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά του Μπαρτόλο, ο Μπαριέντος έκανε την καρφωτή κεφαλιά με τον Λοντίγκιν να διώχνει.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Παρότι ο Βόλος είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, η πρώτη καθαρή ευκαιρία ήταν των Ηπειρωτών με δοκάρι στο 36'. Ο Σνάιντερ βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε, με τον Κλέιμαν να βρίσκει την μπάλα, αλλά να την στέλνει στο δοκάρι. Ο ΠΑΣ ανέβηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όμως δεν μπόρεσε να βρει το γκολ, με τον Ντομίνγκεθ να αστοχεί από κοντά στο 41'.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 76' έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τον Περέα, ο οποίος έκανε την κούρσα, βγάζοντας στην αντεπίθεση τον ΠΑΣ, μπήκε στην περιοχή και δοκίμασε το διαγώνιο σουτ, με τον Κλείμαν να διώχνει σωτήρια με το σώμα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, έμεινε 7ος στην κατάταξη και πλέον περιμένει την έφεση για να μπουν playoffs.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ