ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετανιωμένος και πικραμένος

Μετανιωμένος και πικραμένος
Μπούσι

Πικραμένος από την αντίδραση της... Ελλάδας παρουσιάζεται ο Μπούσι, που αναμένει την "καμπάνα"

Θεωρεί, ότι εάν στην περίπτωση του βρισκόταν άλλος ποδοσφαιριστής της Super League δεν θα είχε βρεθεί στο στόχαστρο ούτε θα έμοιαζε με "μαύρο πρόβατο" έτοιμο να απελαθεί από την χώρα. Αυτό πάντως που τον απογοήτευσε ήταν η είδηση ότι εξετάζονται τα χαρτιά του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν του είχε χορηγηθεί η νόμιμη άδεια εργασίας.
Ο αλβανικός Τύπος δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τελευταία γεγονότα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η αντιμετώπιση του θέματος από την ελληνική πλευρά έχει πάρει ρατσιστικές διαστάσεις. Εν θερμώ, μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής εξέφρασε στο κοντινό του περιβάλλον την επιθυμία να εγκαταλείψει το καλοκαίρι το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από την τιμωρία που θα του επιβάλει ο αθλητικός δικαστής.

Τα εννιά γκολ που πρόλαβε να σημειώσει ο Μπούσι στο φετινό πρωτάθλημα με μία ομάδα του βεληνεκούς της Καλαμαριάς δεν αποκλείεται παρά την ηλικία του να του εξασφαλίσουν ένα καλό συμβόλαιο μακριά από την Ελλάδα.

Οι σκέψεις του πριν απόφαση
Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του αθλητικού δικαστή αύριο, αναμένεται να μην παρουσιαστεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά ο δικηγόρος της ομάδας. Ο Αλμπάν Μπούσι θεωρεί ότι δε θα έπρεπε να τιμωρηθεί με τόσο μεγάλη ποινή, όπως είναι τα τρία χρόνια που φημολογούνται. Παρόλαυτα ο ίδιος παραμένει ήρεμος θεωρώντας ότι αν οι δικαστές λάβουν υπόψιν το γεγονός ότι μιλάμε για μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση που τέτοια περιστατικά γίνονται κατά συρροήν, (ενώ δεν είναι και λίγα τα περιστατικά του περελθόντος με δεδικασμένα), τότε η δίκη θα είναι δίκαιη.

Δεν μπορεί να διανοηθεί πως για κάποιες ατυχείς στιγμές του, εντός αγωνιστικού χώρου, σπιλώνεται ολόκληρη η προσωπικότητα του. Πιστεύει πως η αντιμετώπιση απέναντι στο πρόσωπο του δεν είναι δίκαιη και δεν ήταν 50-50. Στο συγκεκριμένο αγώνα πολλοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπεσαν σε αναλόγα παραπτώματα που μπορούν να προκαλέσουν τον αντίπαλο, ιδιαίτερα όταν η αδρεναλίνη βαράει κόκκινο.

Ο Αλμπάν Μπούσι πάντως έχει κάθε λόγο να είναι στεναχωρημένος γιατί γνωρίζει ότι το θέμα έχει πάρει "διακρατικές" διαστάσεις όντας πρώτο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αλβανία όπου μιλάνε για ρατσισμό των Ελλήνων. Πράγμα που δεν θα το ήθελε, δεν το επικροτεί και δεν το νοιώθει σε καμία περίπτωση.

Όσο για το αν θα έφευγε από την Ελλάδα, ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος στην Καλαμαριά, αγαπάει τον κόσμο της ομάδας και δεν έχει κανένα λόγο να φύγει. Από τη στιγμή μάλιστα που κατά 99% η ομάδα πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την παραμονή, νοιώθει απόλυτα ικανοποιημένος. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προτάσεις υπάρχουν αρκετές τις οποίες όμως ο ίδιος δεν έχει ακόμη μελετήσει.

Αν όμως η απόφαση του αθλητικού δικαστή είναι εξοντωτική, τότε είναι αναγκασμένος να τις μελετήσει. Φήμες λένε ότι προσπαθεί να ανοίξει γέφυρες με συλλόγους της Μπουντεσλίγκα με την Μπόχουμ να τον έχει στα υπόψιν...













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ