ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μετά τις δικαστικές εξελίξεις αποφασίζουν στον Εργοτέλη

Μετά τις δικαστικές εξελίξεις αποφασίζουν στον Εργοτέλη
Εργοτέλης, σήμα

Η διοίκηση του Εργοτέλη αλλά και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τονίζουν πως παρακολουθούν στενά τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και έχουν άμεση συνάρτηση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αμείωτη προσοχή παρακολουθούν στον Εργοτέλη τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και περιμένουν να δουν τι θα γίνει σχετικά άμεσα πριν πάρουν απόφαση για το τι θα πράξουν οι ίδιοι.

Ουσιαστικά οι Κρητικοί με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης περιμένουν τον υποβιβασμό κάποιων ομάδων ώστε εν συνεχεία να δουν αν θα παραμείνουν στη Super League ή αν θα ρίξουν την ομάδα στην Γ' Εθνική.

Κάτι το οποίο θα το αποφασίσει εν συνεχεία η Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί άμεσα. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η ΠΑΕ και ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνονται την ανάγκη να ενημερώσουν τους φίλους της ομάδας για τα παρακάτω:

Σε άμεση συνεργασία με το νομικό μας τμήμα παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη τις υποθέσεις που εκκρεμούν στην Αθλητική Δικαιοσύνη. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα διαφυλάξουμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Στην περίπτωση που εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα παραμονής στη Super League, θα συγκληθεί άμεσα Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, μέσω της οποίας θα δρομολογηθούν δίχως χρονοτριβή οι εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» της ομάδας. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ΕΔΩ!

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης τα θεσμικά όργανα και οι διοικητικοί παράγοντες θα παρουσιάσουν τα δεδομένα που συνοδεύουν κάθε λύση για το «αύριο» της ομάδας μας πριν ληφθεί - από κοινού με όσους επιθυμούν να βοηθήσουν - η τελική απόφαση.

Κάθε σημαντική εξέλιξη θα συνοδεύεται από επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση του κοινού και κυρίως των Εργοτελιτών".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ