ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Το νέο παρατσούκλι από τους συμπαίκτες του στην Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής κόντρα στην Εσθονία | 5 Ιουνίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής κόντρα στην Εσθονία | 5 Ιουνίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Οι συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής τον αποκαλούν στα social media με το όνομα ενός ζώου, βγάζοντας ένα καινούργιο παρατσούκλι για τον αρχηγό τους.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κάποιο παρατσούκλι που να τον έχει συνοδεύσει εμφανώς στην καριέρα του. Το Pulga Atómica ("Πυρηνικός Ψύλλος"), το μοναδικό επίσημο, δεν χρησιμοποιείται στην καθομιλουμένη και απλά υπάρχει στα κιτάπια της βιογραφίας του.

Τα τελευταία χρόνια το όνομά του συνδέεται κυρίως με το GOAT, το οποίο αποτελεί ακρωνύμιο για το Greatest Of All Time, αλλά και φυσικά σημαίνει κατσίκα στα αγγλικά.

Ούτε κι αυτό είναι το επίσημο παρατσούκλι του όμως, με συνέπεια οι συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής να τον αποκαλούν με διαφορετικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ξανά ένα ζώο.

Ο Μέσι ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του να πανηγυρίζει έπειτα από τη φιλική νίκη της "αλμπισελέστε" επί της Ονδούρας την Πέμπτη (όπου σημείωσε ένα υπέροχο γκολ) και ο Ροντρίγκο ντε Πολ σχολίασε: "Πώς τσιμπάει η νυφίτσα". Ο μέσος της Ατλέτικο έκανε tag τον επιθετικό της Σεβίλλης, Αλεχάντρο Γκόμες, ο οποίος υπερθεμάτισε: "Η νυφίτσα είναι τρελή".

Μέσι: Το νέο παρατσούκλι από τους συμπαίκτες του στην Αργεντινή

Όλα δείχνουν ότι οι συμπαίκτες του Μέσι στην Αργεντινή του "κόλλησαν" ένα νέο προσωνύμιο, χωρίς ουδείς μέχρι στιγμής να γνωρίζει το λόγο που ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία αποκαλείται... νυφίτσα.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ