ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μέσι: Το Financial Fair Play βάζει "φρένο" στην ανανέωσή του με την Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League © 2023 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Equipe, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι απαισιόδοξη για την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι κι ο λόγος είναι οι περιορισμοί που επιτάσσει το Financial Fair Play.

Εκτός από την Μπαρτσελόνα, το Financial Fair Play δημιουργεί πρόβλημα και στην Παρί Σεν Ζερμέν και στην ανανέωση με τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δημοσίευμά της η Equipe.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σταρ θα έχει ισχύ μέχρι και τις 30 Ιουνίου και έως αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει που θα τον βρει η επόμενη σεζόν.

Όπως μεταδίδει ωστόσο, η γαλλική εφημερίδα οι διοικούντες τον παριζιάνικο σύλλογο είναι απαισιόδοξοι σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας του με τον Pulga και ο λόγος είναι το Financial Fair Play.

Οι υψηλές απολαβές του Μέσι, σε συνδυασμό με τους μισθούς των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ περιπλέκουν τα πράγματα στην Παρί και δημιουργούν πρόβλημα στα οικονομικά του συλλόγου.

Επομένως, το σενάριο να αφήσει τον Αργεντινό να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν, όπως και τον Σέρχιο Ράμος, είναι όχι μόνο υπαρκτό, αλλά και αρκετά πιθανό.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ