ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι - Ρονάλντο: Οπαδοί έδωσαν μέχρι και 10.000 ευρώ για να παρακολουθήσουν το αποτυχημένο "Last Dance"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ επιλέκτων παικτών για την Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ | 19 Ιανουαρίου 2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ επιλέκτων παικτών για την Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ | 19 Ιανουαρίου 2023 @2023 HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Seatpick, τα εισιτήρια για το αποτυχημένο "Last Dance" των Μέσι και Ρονάλντο στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι σημείωσαν τιμές ρεκόρ, με τον κόσμο να πληρώνει μέχρι και 10.385 ευρώ για μία θέση.

Η μονομαχία των δύο σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι, είχε διαφημιστεί ως ένα ιδιότυπο Last Dance.

Ένα Last Dance που όμως, χάλασε αφού ο Πορτογάλος σταρ τέθηκε νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, ενώ κι ο Αργεντινός λόγω κάποιων ενοχλήσεων ξεκίνησε στον πάγκο και πέρασε στο 84ο λεπτό του αγώνα.

Χωρίς ωστόσο, να γνωρίζουν την άσχημη εξέλιξη, φίλοι του ποδοσφαίρου και θαυμαστές των δύο θρύλων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για να δουν από κοντά αυτή τη συνάντηση.

Σύμφωνα μάλιστα, με την ιστοσελίδα Seatpick, τα εισιτήρια σημείωσαν τιμές ρεκόρ, με τον κόσμο να πληρώνει μέχρι και 10.385 ευρώ για τις καλές θέσεις του γηπέδου, ενώ οι τιμές ξεκινούσαν από 185 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΗΠΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ