ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι μπήκε αλλαγή και Σαουδάραβες τού έδειχναν με τα δάχτυλα τα έξι γκολ της Αλ Νασρ

Σαουδάραβας δείχνει με τα δάχτυλα στον Μέσι, την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τα έξι γκολ της Αλ Νασρ στην Ίντερ Μαϊάμι
Σαουδάραβας δείχνει με τα δάχτυλα στον Μέσι, την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τα έξι γκολ της Αλ Νασρ στην Ίντερ Μαϊάμι PRINT SCREEN

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στο 84ο λεπτό στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Νασρ και Σαουδάραβες τού έδειχναν με τα δάχτυλα τα έξι γκολ που δεχθεί η ομάδα του.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ξεκίνησε στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Νασρ, αλλά ο Τάτα Μαρτίνο τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας τη θέση του Λεονάρντο Καμπάνα.

Τη στιγμή ωστόσο, που ο Αργεντινός σταρ μπήκε στον αγώνα, κάποιοι Σαουδάραβες, προκειμένου να τον πικάρουν, έδειξαν με τα δάχτυλά τους τα έξι γκολ που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε δεχθεί η ομάδα του MLS.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθώς είναι τραυματίας, να σημειώνει μία μεγάλη νίκη με 6-0.

Μόλις στο 12ο λεπτό είχε κάνει το 3-0, με τους Οτάβιο, Ταλίσκα και Λαπόρτ να πετυχαίνουν τα γκολ. Ο Ταλίσκα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πανηγύρισε και χατ τρικ, βρίσκοντας επίσης, δίχτυα στο 51' από την άσπρη βούλα και το 73', ενώ κι ο Μαράν έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 68'.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΗΠΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ