ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Μέσι: Οι δύο σταρ που έπαιξαν στην Ίντερ Μαϊάμι πριν από τον Αργεντινό

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι
Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι 2022 AP PHOTO/DOUG MURRAY

Η Ίντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι στους κόλπους της. Ποιοι σταρ είχαν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του MLS.

Η Ίντερ Μαϊάμι πυροδότησε μεγάλη βόμβα. Την Τετάρτη (7/6) η ομάδα, ιδιοκτησίας Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποφάσισε να ρίξει άκυρο σε Μπαρτσελόνα και Σαουδική Αραβία.

Έτσι, η Ίντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν μεγάλο σταρ. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που την φανέλα της φορούν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Την αρχή έκανε ο Μπλεζ Ματουιντί.

Η ομάδα του MLS είχε ανακοινώσει την απόκτησή του τον Αύγουστο του 2020, ως ελεύθερο από τη Γιουβέντους. Ο Ματουιντί έπαιξε σε 48 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, κρεμώντας τα παπούτσιά του στο Μαϊάμι.

Η μεγαλύτερη βόμβα της Ίντερ Μαϊάμι, πριν από τον Μέσι, ήταν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Το κλαμπ του Μπέκαμ τον είχε αποκτήσει τον Σεπτέμβριο του 2020, επίσης ως ελεύθερο από τη Γιουβέντους.

Ο "Πιπίτα" έπαιξε σε 70 παιχνίδια σκοράροντας 29 φορές, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ. Έτσι, μετά τα playoffs του 2022 και την ήττα από την Νιού Γιορκ Σίτι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ