ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Ο Ράμος τού πρότεινε να τον φιλοξενήσει, αλλά επέλεξε το ξενοδοχείο με 20.000 ευρώ τη μέρα

Ο Σέρχιο Ράμος με τον Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα
Ο Σέρχιο Ράμος με τον Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα © 2020 ANDREA COMAS/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος πρότεινε στον Λιονέλ Μέσι κατά την άφιξή του στο Παρίσι να τον φιλοξενήσει σπίτι του, αλλά ο Αργεντινός σταρ επέλεξε να διαμείνει με την οικογένειά του στο πολυτελές ξενοδοχείο, Le Royal Monceau, με τιμή 20.000 ευρώ ημερησίως.

Μέχρι πρότινος Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος ήταν αιώνιοι εχθροί. Από το βράδυ της Τρίτης (10/8), η ποδοσφαιρική μοίρα έδωσε τέλος σε αυτή την κόντρα, αφού πλέον ζουν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη, αυτήν της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός σταρ πάτησε σε γαλλικό έδαφος το μεσημέρι της Τρίτης και πολύ σύντομα θα μοιραστεί με τον Ισπανό τα ίδια αποδυτήρια. Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ έδειξε εξαρχής τις φιλικές προθέσεις του προς τον Μέσι, καθώς του πρότεινε να τον φιλοξενήσει μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι του, μέχρι να βρει μία μόνιμη κατοικία στην Πόλη του Φωτός.

"Εάν εσύ και η οικογένειά σου προτιμάτε να μείνετε σε ένα σπίτι παρά να πάτε σε ένα ξενοδοχείο, μπορείτε να μείνετε στο δικό μου", φέρεται να είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στον "Pulga", σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "El País".

Ωστόσο, ο 34χρονος επέλεξε να βολευτεί προσωρινά στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, Le Royal Monceau, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ σε αυτό έχουν διαμείνει επίσης ο Νεϊμάρ, η Μαντόνα, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Κιμ Καρντάσιαν.

Η διαμονή στο "Le Royal Monceau" κοστίζει τουλάχιστον 830 ευρώ και η τιμή της σουίτας που διαμένει ο Μέσι και η οικογένειά του αξίζει περίπου 20.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ