SPORTS & GOSSIP

Μέσι: Η καθημερινότητά του στη νέα του ζωή στο Μαϊάμι

El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023. (AP Foto/Chris Szagola)
El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023. (AP Foto/Chris Szagola) AP

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μετά την μετακόμισή του στο Μαϊάμι, ωστόσο η καθημερινότητά του δεν ξεχωρίζει από αυτή ενός απλού ανθρώπου.

Ο Λιονέλ Μέσι πετάει "φωτιές" με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι από τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο MLS (μετράει 11 γκολ σε 12 συμμετοχές του), γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τον λατρεύουν ως ένα είδος επίγειου Θεού.

Πολλοί πιστεύουν πως η καθημερινότητά του διαφέρει από αυτή ενός απλού ανθρώπου, ωστόσο, ο Αργεντινός σταρ το διέψευσε μέσα από τη συνέντευξή του στον συμπατριώτη του, Μιγκέλ Γρανάδος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ξεκινά τη μέρα του, κάθε πρωί, στις 7:00, ετοιμάζοντας πρωινό για τα τρία παιδιά του Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο. Μόλις τελειώσουν το γεύμα τους πηγαίνει τους γιους του στο σχολείο.

Στη συνέχεια, πηγαίνει στην προπόνηση, καθώς όπως αποκάλυψε ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, του αρέσει να προπονείται νωρίς για να μην ζεσταίνεται. Γύρω στη 13:00, ο Μέσι είναι ήδη πίσω στο σπίτι με τη σύζυγό του, Αντονέλα, με την οποία μοιράζεται την ώρα του γεύματος.

Μετά το φαγητό, ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του συνήθως απολαμβάνουν λίγο χρόνο μόνοι, βλέποντας ταινίες και σειρές. Στις 15:00 φεύγουν από το σπίτι για να πάρουν τα παιδιά στο σχολείο και να τα πάνε στην προπόνηση.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ