ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ο Μέσι διέλυσε τις φήμες για τη φυγή του από την Ίντερ Μαϊάμι ως δανεικός

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα του MLS απέναντι στην Νάσβιλ | 30 Αυγούστου 2023
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα του MLS απέναντι στην Νάσβιλ | 30 Αυγούστου 2023 @2023 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Τα σενάρια που ήθελαν τον Λιονέλ Μέσι να αφήνει την Ίντερ Μαϊάμι και να αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού σε άλλη ομάδα κάηκαν πολύ σύντομα, χάρη σε τοποθέτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ μετά από τον αγώνα της αλμπισελέστε με το Περού.

Η Ίντερ Μαϊάμι απέτυχε να μπει στα play offs του MLS και αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (21/10) την Charlotte FC στο τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, γεγονός που είχε επιτρέψει να μαζευτούν αρκετά σύννεφα αναφορικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα είχαν οργιάσει το τελευταίο διάστημα οι φήμες που ήθελαν τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να επιστρέφει στην Ευρώπη με τη μορφή δανεισμού -κατά τη διάρκεια της postseason του αμερικανικού πρωταθλήματος- ώστε να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τον ίδιο να έρχεται όμως να σβήσει τη φωτιά που σιγόκαιγε και απειλούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

"Σκέφτεσαι να παίξεις σε άλλη ομάδα τον Δεκέμβριο μετά την αποτυχία της Ίντερ Μαϊάμι να πάρει μέρος στα play offs;", ήταν η ερώτηση που του τέθηκε έπειτα από την επικράτηση (2-0) της αλμπισελέστε απέναντι στο Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Μέσι να απαντάει ορθά, ρητά και κατηγορηματικά: "Όχι".

Και συνέχισε ο 36χρονος σούπερ σταρ λέγοντας τα εξής: "Θα προπονηθώ, θα αγωνιστώ στο παιχνίδι που έρχεται και θα προσπαθήσω να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση τον Νοέμβριο αν μπορέσω για την εθνική.

Στη συνέχεια θα απολαύσω τις διακοπές στην Αργεντινή, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχω πολλές ακόμα μέρες τον Δεκέμβριο ήσυχο το κεφάλι μου με τους ανθρώπους μου και τον Ιανουάριο θα επιστρέψω για να κάνω ξανά preseason.

Ξεκινάς από το μηδέν και προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα όπως πάντα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ