ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Μέσι καθάρισε σε 10' για την αήττητη Αργεντινή, ήττα για τη Βραζιλία από την Ουρουγουάη

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στο Περού
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στο Περού © 2023 MARTIN MEJIA / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι καθάρισε το ματς με το Περού μέσα σε 10', με την Αργεντινή να επικρατεί 2-0 και να συνεχίσει αήττητη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Ήττα για τη Βραζιλία από την Ουρουγουάη με 2-0.

Η Αργεντινή πανηγύρισε το "4 στα 4" απέναντι στο Περού, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του. Η Αλμπισελέστε έχει το απόλυτο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής κι απολαμβάνει την κορυφή με 12 βαθμούς.

Στο 32ο λεπτό του αγώνα ο Γκονζάλες έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι την έστειλε στα δίχτυα των Περουβιανών για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μέσι έγραψε το 2-0, με τον Φερνάντες να κάνει το γύρισμα προς τον Άλβαρες, ο οποίος την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια, με τον Μέσι να εκτελεί τον Γκαλέζε.

Κάπως έτσι, ο Μέσι έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ των προκριματικών της Νότιας Αμερικής με 31 γκολ, αφήνοντας πίσω του τον Λουίς Σουάρες.

Την ίδια στιγμή η Βραζιλία ηττήθηκε με 2-0 από την Ουρουγουάη, με τον Νούνιεζ να ανοίγει το σκορ στο 42' κι ο Ντε Λα Κρουζ να τελειώνει τη δουλειά για τους γηπεδούχους στο 77'.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

  • Βενεζουέλα - Χιλή 3-0
  • Παραγουάη - Βολιβία 1-0
  • Εκουαδόρ - Κολομβία 0-0
  • Ουρουγουάη - Βραζιλία 2-0
  • Περού - Αργεντινή 0-2
TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ