ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Χαμός στο "Παρκ ντε Πρενς" για την άφιξη του Αργεντινού

Μέσι: Χαμός στο "Παρκ ντε Πρενς" για την άφιξη του Αργεντινού
AS

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο "Παρκ ντε Πρενς" ύστερα από τις ιατρικές εξετάσεις και προκάλεσε πανζουρλισμό στο συγκεντρωμένο πλήθος, αν και τους χαιρέτισε από μακριά λόγω των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο "Παρκ ντε Πρενς" το απόγευμα της Τρίτης για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Παρί. Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε στο Παρίσι το απόγευμα, υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ άμεσα και το βράδυ βρέθηκε στην έδρα της νέας ομάδας του για να φωτογραφηθεί και να ανακοινωθεί.

Έξω από το γήπεδο της Παρί είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, φίλαθλοι του συλλόγου και μη, περιμένοντας τον 34χρονο διεθνή. Ο Μέσι εξήλθε μόνο για μία στιγμή, πλησίασε το πλήθος, χαιρέτησε και αποχώρησε, χωρίς να πλησιάσει.

Εξάλλου, σε αυτό συνέβαλε και η ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία κρατούσε τους φιλάθλους σε μεγάλη απόσταση από τα πέριξ του γηπέδου, τόσο με αστυνομικούς όσο και με οχήματα που μπλόκαραν ακόμα και την οπτική των φιλάθλων προς τον Μέσι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, απομένει η ανακοίνωση του Αργεντινού και στις 12:00 της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ