ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Παρί: Η πρώτη μέρα του Μέσι στο Παρίσι

Ο Μέσι χαιρετάει κατά την άφιξη του στο Παρίσι για την Παρί
Ο Μέσι χαιρετάει κατά την άφιξη του στο Παρίσι για την Παρί © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται απ' το απόγευμα της Τρίτης (10/8) στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο κόσμος υποδέχθηκε τον Αργεντίνο σταρ στο αεροδρόμιο, ενώ στη συνέχεια πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Η Τρίτη (10/8) ήταν μεγάλη μέρα για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λιονέλ Μέσι προσγειώθηκε στις 16:30 ώρα Ελλάδας στο αεροδρόμιο της γαλλικής πρωτεύουσας, εκεί που τον υποδέχθηκαν πάρα πολλοί οπαδοί των Παριζιάνων.

Αφού, ο Μέσι κατέβηκε απ' το ιδιωτικό τζετ, χαιρέτησε τους φίλους της Παρί από ένα παράθυρο σε κτίριο του αεροδρομίου. Μάλιστα, ο Αργεντίνος σταρ φορούσε ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε "εδώ είναι Παρίσι". Την ίδια ώρα η γαλλική ομάδα προανήγγειλε με teaser video την ανακοίνωση της απόκτησής του, ενώ στη συνέχεια έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (11/8, 12:00) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Παρκ Ντε Πρενς.

Ο Μέσι στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ιατρικό κέντρο, όπου πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν απ' την ολοκλήρωση του deal. Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω απ' το Παρκ Ντε Πρενς στήνοντας πάρτι, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο ιατρικό κέντρο, όπως και στο ξενοδοχείο, όπου ο Μέσι κατέλυσε με την οικογένειά του.

Αφού, ο Μέσι ολοκλήρωσε τις εξετάσεις στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Παρκ Ντε Πρενς, όπου τον υποδέχθηκαν οι οπαδοί των Παριζιάνων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Ακολούθως, ο Αργεντινός επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου τον περίμενε κι εκεί πλήθος φίλων της Παρί (και όχι μόνο). Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, γνώρισε την αποθέωση, όμως οι φίλαθλοι δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Ζήτησαν να τον δουν και από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου και ο Μέσι δεν τους χάρασε χατίρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Αργεντνού στο Παρίσι την Τρίτη. Η επόμενη προγραμματισμένη είναι στις 12:00 της Τετάρτης, για την παρουσίασή του. Η πρώτη παρουσία του με τη φανέλα της Παρί, πάντως, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ