MLS

Μέσι: Ακόμα ένα σόου του Αργεντινού με δύο γκολ και αποθέωση

Inter Miami forward Lionel Messi (10) celebrates after scoring his side's third goal against Orlando City during the second half of a Leagues Cup soccer match, Wednesday, Aug. 2, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Inter Miami forward Lionel Messi (10) celebrates after scoring his side's third goal against Orlando City during the second half of a Leagues Cup soccer match, Wednesday, Aug. 2, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/) 2023 REBECCA BLACKWELL / AP PHOTO

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ακόμα δύο γκολ στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 3-1 κόντρα στο Ορλάντο, ντεμπούτο και για τον Ζόρντι Άλμπα.

Στο ρυθμό του Λιονέλ Μέσι κινείται όλο το MLS με τον Αργεντινό να είναι απολαυστικός στις πρώτες του συμμετοχές με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Στα ξημερώματα της Πέμπτης πρόσθεσε ακόμα δύο γκολ στη συγκομιδή του και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1 κόντρα στο Ορλάντο σε ένα ματς στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του και ο Ζόρντι Άλμπα.

Ο Μέσι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με υπέροχο τελείωμα. Ο Σέζαρ Αραούχο έφερε το ματς στα ίσα στο 17ο λεπτό, με τον Γιόσεφ Μαρτίνες να βάζει εκ νέου μπροστά την Ίντερ Μαϊάμι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 51'.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 72' ξεκίνησε και ολοκλήρωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση της ομάδας του για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Με αυτό τον τρόπο η Ίντερ Μαϊάμι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του League Cup όπου θα αντιμετωπίσει το Ντάλας.

TAGS MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ