ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα και ο Κεϊτά στον Ατρόμητο

Μέσα και ο Κεϊτά στον Ατρόμητο
Κεϊτά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης (20/1) με τον Λεβαδειακό και τον Πολ Κεϊτά παρά το γεγονός ότι ο Σενεγαλέζος έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αν και καλά καλά δεν ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του, και έχει πραγματοποιήσει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα του Ατρόμητου ο Πολ Κεϊτά συμπεριλήφθηκε από τον Τραϊνό Δέλλα στην αποστολή του αγώνα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/1) με τον Λεβαδειακό.

Ο νεαρός τεχνικός υπολογίζει αρκετά στον Σενεγαλέζο ο οποίος δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του την Τετάρτη.

Πλην του Κεϊτά ο Δέλλας έχει στη διάθεση του για το ματς με τους Βοιωτούς και τον Φυτανίδη ενώ δεν υπολογίζει στον Λε Ταλέκ που είναι τραυματίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή του αυριανού (εξ’ αναβολής) αγώνα με τον Λεβαδειακό ανακοίνωσεoπροπονητής της ομάδας μας Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λαζαρίδης, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γκαρσία, Μπαστακός, Νάτσος, Θεολόγου, Μπάλλας, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κούρος, Λημνιός, Κεϊτά.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ