ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι είναι ομάδα και ο στόχος των Πειραιωτών είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, επικρατώντας με 2-1 για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δηλώνει ότι η ομάδα του έδειξε ότι είναι ομάδα και μπορεί να κερδίζει ακόμα και με αλλαγές, ενώ τόνισε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι. Στο 2-0 ηρεμήσαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά υποφέραμε. Παρά τις αλλαγές όμως παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ότι δεν έχουμε μόνο 11 παίκτες. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα".

Για τις αλλαγές που προχώρησε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τη Φενέρ: "Πριν από τρεις μέρες παίξαμε ένα ματς με 120 λεπτά. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα έπαιζαν στον ίδιο ρυθμό. Προτίμησα να βάλω παίκτες που θα παίξουν στον υψηλότερο ρυθμό. Βάλαμε παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση".

Για το ότι ο κόσμος ζητά το πρωτάθλημα αλλά και το ευρωπαϊκό: "Φυσικά και το ζητούν. Είναι εύκολο να το ζητάς. Θα παλέψουμε για όλα. Είμαστε ζωντανοί, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Στο Conference League μας έχει τύχει μεγάλος αντίπαλος. Θα το παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε δεν θέλουμε να μείνουμε μέχρι εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ