ΤΣΕΛΣΙ

Μεντί: "Δεν με αγχώνει ο Χάλαντ, θα τον αντιμετωπίσω όπως αντιμετωπίζω τον Μπεντεκέ"

Ο Εντουάρντ Μεντί πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Τσέλσι
Ο Εντουάρντ Μεντί πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Τσέλσι © 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί, δήλωσε πως δεν τον αγχώνει η έλευση του Έρλινγκ Χάλαντ στην Premier League, υποστηρίζοντας πως θα τον αντιμετωπίσει, όπως ακριβώς θα αντιμετώπιζε και τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Κριστιάν Μπεντεκέ.

Οι ομάδες συνεχίζουν την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας σεζόν και όπως όλα δείχνουν η Premier League θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το "μπαμ" με τον Έρλινγκ Χάλαντ και η Λίβερπουλ έκανε δικό της τον Ντάργουιν Νούνιες.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις μεταγραφές δεν έχει θορυβήσει τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί, ο οποίος τόνισε πως θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό σταρ, όπως ακριβώς θα αντιμετώπιζε και τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Κριστιάν Μπεντεκέ.

"Δουλεύω. Δουλεύω πολύ. Δεν πρόκειται για έναν επιθετικό ή μία ομάδα, αλλά πρέπει απλά να επικεντρωνόμαστε σε κάθε επιθετικό, σε κάθε ομάδα που παίζουμε για να κερδίσουμε. Δεν έχει να κάνει επειδή είναι ο Χάλαντ.

Κοιτάζω τον Χάλαντ, όπως κοιτάζω, ας πούμε, τον Μπεντεκέ της Πάλας. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος γιατί είναι επιθετικός και μπορεί να σκοράρει. Έχουμε τις μεθόδους μας και δεν χρειάζεται να πω ποιες είναι, αλλά δουλεύω πολύ", δήλωσε ο Σενεγαλέζος κίπερ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ