ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέντες: "Είναι ένα μάθημα για εμάς"

Μέντες: "Είναι ένα μάθημα για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μέντες επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι, κρατά την εμφάνιση και δήλωσε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά στον κόσμο του τριφυλλιού.

Στο πρώτο του σχόλιο για το παιχνίδι ο έμπειρος Ολλανδός μέσος τόνισε: "Πράγματι είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Επί 88 λεπτά ελέγχαμε τον αγώνα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό".

Για το εάν στοίχισε η απειρία και αν αυτή η ήττα είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια: "Σίγουρα είναι ένα μάθημα. Υπήρχε μία έλλειψη εμπειρίας και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας ευκαιρία για τους νέους να μάθιουν. Ο Ολυμπιακός είχε δύο ευκαιρίες και σκόραρε ενώ εμείς είχαμε περισσότερες και δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα μάθημα για εμάς".

Για την πρώτη εμπειρία του σε ντέρμπι: "Πράγματι ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία το ντέρμπι. Εδώ και εβδομάδες μιλούσαν όλοι. Κατά τη διάρκεια της ανοικτής προπόνησης. Το μόνο που ήταν αρνητικό είναι Να δώσουμε στους φιλάθλους μας αυτό που αξίζουν".

Για το εάν ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει την εμφάνιση: "Πάντοτε υπάρχουν θετικά πράγματα στο παιχνίδι και στη ζωή. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Σίγουρα όμως υπάρχει απογοήτευση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ