ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μένει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Μένει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ διαβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θα παραμείνει στον πάγκο της Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους.

Η προπονητική του καριέρα είναι συνυφασμένη με την Άρσεναλ και στον πάγκο της έχει πετύχει τα σπουδαιότερα επιτεύγματά του. Επομένως, δεν θα του ήταν καθόλου εύκολο να βάλει "τίτλους τέλους" και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε τη νέα σεζόν, αφού θα μείνει στον πάγκο της.

Ο Αλσατός προπονητής, τόνισε με δηλώσεις του πως για κανένα λόγο δεν σκέφτεται να φύγει από τους "κανονιέρηδες".

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Αν θα είμαι εδώ τη νέα σεζόν; Ναι, θα με δείτε ξανά. Δεν ξέρω πότε θα υπογράψω νέο συμβόλαιο, αλλά σας είπα πολλές φορές ότι ο λόγος μου ισχύει. Είμαι μιας εποχής που δεν χρειαζόταν μια υπογραφή για να δεσμευτείς για κάτι. Δεν σχετίζεται με το Κύπελλο Αγγλίας. Ήταν σημαντικό να είμαστε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν έχω στιγμές αμφιβολίας. Αν είχα, αυτό θα μπορούσε να ήταν πριν μερικά χρόνια όταν έλεγα όχι στις πολλές προτάσεις που είχα και εγώ έμενα στην ομάδα".

Για την παρουσία του Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος ακούγεται για την Άρσεναλ και βρέθηκε την Κυριακή στο Emirates, απάντησε: "Ειλικρινά, μόλις ενημερώθηκα ότι ήταν εδώ. Δεν το ήξερα. Οπότε μην βλέπετε σημάδι υπογραφής του σε μας από αυτό το γεγονός. Ελπίζω να πλήρωσε το εισιτήριό του".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ