ΑΕΚ

Μένει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

Μένει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Ισπανού προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ. Μένει στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της θα πορευτεί η Ένωση και την επόμενη σεζόν, καθώς η σημερινή επίσκεψη του Μελισσανίδη στα Σπάτα, κάθε άλλο παρά αφορούσε στον προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Χιμένεθ μένει στην ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν.

Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι ούτε ήθελε να αποχωρήσει, ούτε έκανε δεύτερες σκέψεις, καθώς ήταν πλέον για εκείνον θέμα τιμής και υπόσχεσης, την οποία είχε δώσει στον Μελισσανίδη στην αφετηρία του τρίτου κύκλου συνεργασίας του με την Ένωση. Θέμα τιμής και υπόσχεσης για εκείνον!

Η ΑΕΚ λοιπόν πορεύεται ενόψει της ερχόμενης σεζόν με προπονητή τον Ισπανό, ενώ αλλαγές δεν προβλέπονται και στο μεταγραφικό επιτελείο. Λογικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, παρά τη χαρακτηριστική αναποτελεσματικότητα που διέκρινε τις κινήσεις του κατά τις προηγούμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους.

Διαβάστε ακόμη
Πέντε πράγματα που η ΑΕΚ οφείλει να επαναπροσδιορίσει
Μελισσανίδης: "Οσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ