ΠΑΟΚ

Μένει η ανακοίνωση για Δώνη

Μένει η ανακοίνωση για Δώνη
INTIME SPORTS

Προχωρά την λύση του συμβολαίου της με τον Γιώργο Δώνη η ΠΑΕ, ενώ δίπλα στο όνομα του Γεωργιάδη προστίθεται και αυτό του Γιοβάνοβιτς ως διάδοχός του. Διαβάστε το ρεπορταζ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Δώνης αφού πλέον αυτό που απομένει για να κλείσει την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" είναι η λύση του συμβολαίου του με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Τα διαδικαστικά θα προχωρήσουν άμεσα και δεν αποκλείεται από ώρα σε ώρα να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση. Σε ό,τι αφορά το θέμα του αντικαταστάτη του η πρώτη επιλογή είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης ως υπηρεσιακός τεχνικός, ωστόσο, εάν ο Σαββίδης επιλέξει να πάει από τώρα σε νέο προπονητή μακράς θητείας φαντάζει πιθανή η συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός με την επιτυχημένη θητεία στο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μάλιστα έκανε και εξαιρετική πορεία πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ αρέσει στον μεγαλομέτοχο του "Δικεφάλου", αφού ταιριάζει και στο μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ με ανάδειξη παικτών που θεωρούνται "λαβράκια" μέσα από το μπολιασμά τους με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Για ό,τι νεότερο το Sport24.gr θα σας ενημερώσει άμεσα. Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ