ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέγιερι: "Μπράβο Αβραάμ!"

Μέγιερι: "Μπράβο Αβραάμ!"
INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος από τη νίκη της ομάδας του στην Κρήτη (4-0) εμφανίστηκε ο Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος φυσικά και δεν ξέχασε την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Η σημερινή είδηση δεν είναι μονάχα η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (4-0), αλλά και η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην βασική ενδεκάδα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των "ερυθρολεύκων" επέστρεψε μετά από 10 μήνες στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και άπαντες στην ομάδα είχαν έναν λόγο παραπάνω να χαρούν.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το μήνυμα του Μπάλας Μέγιερι στο twitter, στο οποίο γράφει για τη μεγάλη νίκη της ομάδας, αλλά και την επιστροφή του αρχηγού.

"Μεγάλη νίκη... 4-0 καλή εμφάνιση, χωρίς να δεχθούμε γκολ... Και επιστροφή του αρχηγού μας για 90 λεπτά και με καλό παιχνίδι.... Μπράβο ομάδα... Μπράβο Αβραάμ", αναφέρει ο Ούγγρος πορτιέρο, ενώ αργότερα έγραψε για την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ και την ενδεχόμενη φιέστα:

"Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για να πάρουμε το 4ο αστέρι. Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο με ντέρμπι. Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ