ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μεγαλώνει η παρέα των Ελλήνων

Μεγαλώνει η παρέα των Ελλήνων

Μετά τους Θανάση Καραγκούνη και Νίκο Ιωαννίδη η Τσβόλε ανακοίνωσε την απόκτηση και του Δημήτρη Φερφελή, ο οποίος θα συναγωνίζεται τον δεύτερο για μία θέση στην ενδεκάδα.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε ο Δημήτρης Φερφελής, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στη γερμανική Κόμπλεντς. Ο 21χρονος υπέγραψε στην Τσβόλε και θα γίνει η τρίτη της ελληνική μεταγραφή σε διάστημα λίγων μηνών.

"Η Τσβόλε απέκτησε τον Δημήτρη Φερφελή. Ο 21χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με οψιόν για άλλα δύο χρόνια. Ο Φερφελής ήταν στις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης και έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κόμπλεντς. Για τον συγκεκριμένο σύλλογο σκόραρε 19 γκολ σε 33 παιχνίδια. Ο Φερφελής έχει τη γερμανική υπηκοότητα, αλλά και ελληνικό διαβατήριο" αναφέρει η ανακοίνωση του ολλανδικού συλλόγου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής, Χέραρντ Νάικαμπ, είπε: "Είναι καλό που αποκτήσαμε τον Δημήτρη. Προπονείται εδώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και σε αυτό το διάστημα έδειξε καλά δείγματα γραφής. Ο Δημήτρης είναι ένας δυνατός επιθετικός κορυφής, επομένως, το τεχνικό επιτελείο θα έχει τη δυνατότητα επιλογών. Είναι άλλου τύπου παίκτης από τον Νίκο Ιωαννίδη".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ