ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεγάλη Κυριακή για Παναθηναϊκό

Μεγάλη Κυριακή για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι παραινέσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα προς τους παίκτες, η άφιξη του αδερφού του Ροναλντίνιο και η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Λουκάς Βύντρα ζήτησε την παραμονή του αγώνα (17.15) από τους φίλους του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των "πρασίνων" Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την (αναμενόμενη) μεγάλη παρουσία τους με μια καλή εμφάνιση.

Ο Πορτογάλος προπονητής φυσικά και επέστησε την προσοχή στον ΟΦΗ, τον οποίο θεωρεί επικίνδυνη ομάδα παρά την καλή παράδοση του Παναθηναϊκού ως γηπεδούχος.

" Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον αγώνα με τον ΟΦΗ", τους είπε ο Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης. Συνέχισε, λέγοντας " σας είπα και τις προηγούμενες μέρες ότι τα ντέρμπι πλέον πέρασαν κι εμείς θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Όπως ξέρετε, θα έχουμε και πάλι πολύ κόσμο στο πλευρό μας και θα πρέπει με την απόδοση μας να τον ευχαριστήσουμε και να τον κρατήσουμε κοντά μας. Κοπιάσαμε πολύ για να μείνουμε πρώτοι και μετά τα ντέρμπι και είναι υποχρέωση μας να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα".

Εν τω μεταξύ τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει και ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ντε Ασίας Μορέιρα ο οποίος θα βρίσκεται στις Αθήνα μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Μετά το τέλος του ματς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Βλάση Τσάκα.

Τέλος, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως θεατής. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει τον αγώνα και θα συνοδεύεται από τηλεοπτικό συνεργείο του Canal+, το οποίο ετοιμάζει αφιέρωμα στη ζωή και στην καριέρα του Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ